EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nattou Purulelu Silikoninen, Siili

Tuotenumero:019870-877985
9,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Pre Order
Jaa:

Tuotekuvaus

Nattoun söpöt ja pienet purulelut ovat leikkisiä ja hauskasti väritettyjä. Söpöt purulelut ovat juuri sopivia pikkuisesi käteen ja niistä on helppo pitää kiinni reikien ansiosta. Hauskat silikoniset pampulat sopivat pureskeluun ja hienomotoriikkataitojen kehittämiseen. Purulelu on loistava lisä lelulaatikkoon, kun hampaat alkavat puhjeta, sillä se helpottaa puhkeamisesta aiheutuvaa kutinaa ikenissä.

Purulelu on tehty 100% erittäin pehmeästä silikonista ja sen pystyy helposti pyyhkimään puhtaaksi miedon saippuan avulla.

Nattou purulelut tulevat ihanissa eläinhahmoissa. Valitse joko sininen Siili, vihreä Toukka, tai värikäs Leijona tai Kirahvi.

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nattou

Tavaramerkki

Jo vuodesta 1988 Nattou on valmistanut leikkimielisiä ja silmää miellyttäviä pehmoleluja. Nattou lelut ovat laadukkaasta, pehmeästä ja kestävästä materiaalista tehtyjä hurmaavia hahmoja. Kaikki valmistetaan määräysten mukaisesti ja tuotteet täyttävät Euroopan laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Nattou sarjaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja hahmoja jotka linkittyvät Nattou laatuun. Näitä leluja myydään 35 maassa.