EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nattou Doudou Virkattu Uniriepu, Lapidou Green

Nattou doudou Uniliina
Tuotenumero:0199142-2811
18,90 €13,23
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 5,67 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Nattou Doudou Virkattu Uniriepu on vauvan ensimmäinen kaveri, joka luo hänelle turvallisuuden tunnetta syntymästä lähtien. Pehmeä puuvillainen virkattu neulekangas tekee Nattou Doudou Unirievusta täydellisen vauvalle halittavaksi. Nattou Doudou Unirievussa on söpö Lapidou pupu, jonka korvista on kätevä pienenkin vauvan tarttua. Tarttumismahdollisuudet saavat vauvan harjoittamaan hienomotorisia taitojaan.

Ominaisuudet:

• Sopiva vastasyntyneestä lähtien

• Oma uniriepu rauhoittaa lasta ja auttaa nukahtamaan

• Kangas pehmeää virkattua puuvillaneuletta

• Voi pestä koneessa 30 asteessa

• Koko 30 x 30 cm

• Valitse omasi ihanista värivaihtoehdoista

Vinkki: Osta kaksi uniriepua, jotta lapsellasi on aina yksi uniriepu halittavana, kun toinen on pesussa tai päiväkodissa.

Nattou Doudou Virkattu Uniriepu on täydellinen lahja pikkuiselle vastasyntyneelle tai vauvalle.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nattou
Lelun materiaali:Kangas

Tavaramerkki

Jo vuodesta 1988 Nattou on valmistanut leikkimielisiä ja silmää miellyttäviä pehmoleluja. Nattou lelut ovat laadukkaasta, pehmeästä ja kestävästä materiaalista tehtyjä hurmaavia hahmoja. Kaikki valmistetaan määräysten mukaisesti ja tuotteet täyttävät Euroopan laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Nattou sarjaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja hahmoja jotka linkittyvät Nattou laatuun. Näitä leluja myydään 35 maassa.