EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Pehmokirja - Meadow Days

Tuotenumero:00916100-
19,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Tiny Love Pehmokirja on kiehtova ensikirja vauvalle. Kirjan pehmeät sivut tarjoavat paljon tutkittavaa, ja tutustuttaa lapsen tarinoiden maailmaan värikkäiden kuvien sekä erilaisten materiaalien avulla. Se kehittää lapsen aisteja ja motorisia taitoja, sekä vahvistaa vanhemman ja lapsen välistä sidettä, kun kirjaa luetaan yhdessä. Meadow Days-sarjaan kuuluvassa ensikirjassa on mm. nämä hauskat ominaisuudet:

- Peili

- Rapisevaa kangasta

- Purulelu

- 3D aktiviteetteja

Tiny Love pehmokirja voidaan helposti kiinnittää vaunuihin, rattaisiin tai turvakaukaloon monitoimikiinnikkeen ansiosta jotta se pysyy aina mukana menossa.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love
Ikäsuositus:0kk+
Kiinnitysmahdollisuus:Rattaisiin,Sitteriin,Sänkyyn,Vaunuihin
Lelun ominaisuudet:Peili,Purulelu,Rapiseva kangas

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.