EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tikiri Zoo Purulelu NaturalRubber, LEIJONA

Tuotenumero:09196000--LEIJONA
13,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Pehmeästä luonnonkumipuusta tehty purulelu on täydellinen lelu jo 0+ ikäisestä alkaen. Pienten käsien on helppo tarttua kiinni Tikiri -puruleluun ja siitä on mukavaa pitää kädessä ja puristaa pehmeän materiaalin ansiosta.

Ominaisuudet:

- Umpinainen

- 3D-lelu, jolla voi leikkiä myös pureskeluvaiheen jälkeen

- BPA-vapaa, ei sisällä muovia

- Kestävää kehitystä tukeva lelu, sillä se on biohajoava

- Lelusta lähtee pieni ääni sitä heiluttaessa

- Purulelu helpottaa kutinaa ikenissä, kun hampaat ovat puhkeamassa

- Maalattu soijaperäisillä maaleilla

- Käsintehty ja -maalattu

- Puhdistus kostealla liinalla

- Valitse eri eläintarhahahmoista: virtahepo, leijona, kirahvi, krokotiili, seepra, tai norsu

Tikiri lelut ovat tehty eettisesti 100% luonnonkumista. Tikiri purulelut ja muut vauvan lelut ovat täydellisiä vauvojen ensileluiksi kuten myös taaperoille ja muille muksuille, tuoden iloa ja mukavuutta, tukien samalla lapsen kehitystä. Näissä leluissa seikkailevat ihanat eri eläinhahmot, jotka on tehty ja maalattu käsin.

Saatavuus: 109

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tikiri
Lajitelmavaihtoehto:KIRAHVI,KROKOTIILI,LEIJONA,NORSU,SEEPRA,VIRTAHEPO