EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tikiri Kirahvi Purulelu NaturalRubber

Tuotenumero:09171502-
13,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Pehmeästä luonnonkumipuusta tehty Tikiri-purulelu on täydellinen lelu jo 0+ ikäisestä alkaen. Ihanasta lelusta on mukavaa pienen käden ottaa kiinni, sillä se on litteä ja sen toisella puolella on rengas.

Ominaisuudet:

- Täydellinen pikkuisille käsille

- Käsintehty ja -maalattu

- Purulelu helpottaa kutinaa ikenissä, kun hampaat ovat puhkeamassa

- Suunniteltu pureskeluun pehmeillä ja kovemmilla purentakohdilla

- BPA-vapaa, ei sisällä muovia

- Kestävää kehitystä tukeva lelu, sillä se on biohajoava

- Koko 15 x 10cm

- Valitse söpöstä kirahvista tai seeprasta

Tikiri lelut ovat valmistettu eettisesti 100% luonnonkumista. Tikiri purulelut ja muut vauvan lelut ovat täydellisiä vauvojen ensileluiksi kuten myös taaperoille ja muille muksuille, tuoden iloa ja mukavuutta, tukien samalla lapsen kehitystä. Näissä leluissa seikkailevat ihanat eri eläinhahmot, jotka on tehty ja maalattu käsin.

Verkkokauppa saatavuus: 16

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tikiri
Materiaali:100% luonnonkumi