EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Oball Go Grippers Auto

Tuotenumero:09110311-
8,95
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Oball Go Grippers Auto yhdistää autolelun ja super suositun Oball-pallojen geometrisen kuvioinnin. Autojen takaosassa on aukkoja, mistä pikkukäsien on helppo ottaa kiinni. Autossa on toki myös renkaat, joten sitä on hauska liikutella tasaisilla alustoilla.

Autohahmot ovat söpöjä ja värikkäitä, sopien hyvin lasten makuun.

Ominaisuudet:

• Geometriset reiät auton takaosassa, joihin on helppo tarttua

• Tuotteen mitat: 6,6 x 9,14 x 7,11 cm

• Vaihtoehdot: Bussi, ambulanssi, poliisi, paloauto, pinkki kilpa-auto, ja punainen kilpa-auto

• Ikäsuositus: 18 kk+

• BPA-vapaa

• Puhdistus miedolla saippuavedellä

Oball Go Grippers Autolla voi alkaa leikkimään jo pienenä, sillä aukoista saa helposti kiinni, vaikka käsien ja sormien koordinaatio olisikin vielä hieman hakusessa. Pienen koon puolesta auto on kätevä napata mukaan minne vain.

Oball Autoja voi ostaa suoraan Lastentarvike-myymälöistä. Valikoima saattaa vaihdella.

Saatavuus: 59

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu