EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Oball Classic Pallo purple

Tuotenumero:09110340-
11,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Super suosittu Oball on täällä! Hauska pallomainen purulelu, johon pienten käsien on helppo tarttua kiinni. Siinä on 32 sormenreikää ja sitä on pehmeää purra ja leikkiä sen kanssa.

Oball kehittää pikkuisesi hienomotorisia taitoja, ja on hyvä leikkikalu niin ryömiessä kuin masulla liikkuessa. Täydellinen myös kylpyleluksi.

Halkaisija: 10cm

Ikäsuositus: 0+

BPA-vapaa

Oball -purulelu on myös helppo puhdistaa miedolla saippuavedellä ja pienen koonsa puolesta kätevä napata mukaan automatkoille.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Oball