EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kidsme Pallo Play&Learn

Tuotenumero:149109460-
11,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Värikäs Play&Learn pallo tarjoaa tuntien hauskanpitoa taaperollesi, kun he ravistavat, rullaavat, tai katsovat lelua. Pallossa on helistin, joka tuottaa hempeää ääntä, kun palloa ravistelee. Eri värisiä kohtia on kiva katsella sekä pientä liikkuvaa palloa lelun sisällä, varsinkin silloin kun palloa pyöritellään, heilutellaan, tai kieritetään.

Ominaisuudet:

• Auttaa ymmärtämään syy- ja seuraussuhteita

• Opettaa tunnistamaan värejä ja ääniä

• Helppo tarttua kiinni eri reikien ja pallon muotoilun ansiosta

• Auttaa kehittämään motorisia taitoja

• Rohkaisee konttaamaan ja edistämään muita taaperon kehitykselle ominaisia taitoja

• Ikäsuositus 6 kk +

• BPA-vapaa

kidsme lelut ovat suunniteltu edistämään vauvan kehitystä, joiden avulla pikkuiset voivat aktiivisesti osallistua ja oppia leikin kautta.

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:KidsMe