EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kidsme Baby Lenkit

Tuotenumero:1499467-
6,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Lenkit on hauska ja kehittävä 12 palanen ketjulelu joita voi irrottaa ja yhdistellä lukuisilla eri tavoilla. Leikeissä lapsi oppii tunnistamaan värit ja kehittyy motorisesti. Lelun voi kiinnittää rattaisiin ja se sopii erinomaisesti puruleluksi lapsen hampaiden puhkeamisen ajaksi.

Lenkkejä voi käyttää kiinnityslenkkeinä esim. vaunuverhon kiinnittämiseen .

Verkkokauppa saatavuus: 103

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:KidsMe
Ikäsuositus:6kk+
Kehityksen osa-alue:Hienomotoriset taidot,Motoriset taidot
Kiinnitysmahdollisuus:Rattaisiin,Vaunuihin
Lelun materiaali:Muovi
Lelun ominaisuudet:Iloiset värit