EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Whisbear The Humming Bear - Unikarhu, Keltainen

Tuotenumero:0999100-10
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Palkittu Whisbear The Humming Bear on nukahtamislelu, joka on suunniteltu helpottamaan vauvojen nukahtamista. Whisbear tuottaa rauhoittavaa valkoista kohinaa, joka muistuttaa kohdun äänimaailmaa. Tämä lempeä ääni rauhoittaa vauvan uneen. Laite toistaa ääntä yhtäjaksoisesti jopa 40 minuuttia, jonka jälkeen ääni vaimenee ja laite siirtyy valmiustilaan. Kohinan äänenvoimakkuus on myös säädettävissä. Laitteessa on lisäksi itkusensori, joka tunnistaa vauvan itkun ja käynnistää kohinan.

Whisbear soveltuu käytettäväksi vauvalle syntymästä alkaen, ja se toimii kolmella AAA-paristolla (eivät sisälly).

Verkkokauppa saatavuus: 9

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu