EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Whisbear E-zzy Uninen Laiskiainen

Tuotenumero:0999101-
106,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

E-ZZY unilaskiainen on sovelluksella toimiva unimonitori ja kohinalaite – kaikki yhdessä suloisessa pehmolelussa. Unilaskiaisen älykäs teknologia on muokattavissa juuri perheesi tarpeisiin.

Laitteessa on kolme erilaista kohinaa, joiden avulla pikkuisesi saa helpommin unen päästä kiinni: valkoinen, pinkki, ja meren kohina. Voit ohjelmoida kauanko laiskiainen soittaa kohinaa tai milloin kohinan soitto käynnistyy. CRYsensor teknologia rupeaa soittamaan ääntä uudelleen, kun lapsesi herää ja itkee. Tämän itkusensorin herkkyyttä voit säätää juuri pikkuisellesi sopivalla tavalla. Tämän lisäksi, CRYalert lähettää laitteeseesi ilmoituksen, kun pikkuisesi on alkanut itkemään, jolloin et tarvitse erillistä itkuhälytintä. Kaiken tämän aikana, pikkuisesi unenlaatua pystytään analysoimaan sisällä olevan pink noise laitteen avulla.

E-ZZY unilaskiaisen mukana tulevan mobiilisovelluksen avulla pääset seuraamaan kuinka kauan kohinaa on soitettu, säätämään äänenvoimakkuutta, sulkemaan laitteen, vaihtamaan kohina-ääntä, kohinan keston, asettaa CRYsensor-valmiustilan ja sen keston (max. 23 h). Voit säätää kaikkea tätä vaikka olohuoneen sohvalla istuen.

Ominaisuudet:

• Valitse kolmesta kohinasta: white noise, pink noise, tai meren kohina

• Ajastettu tai jatkuva kohina

• CRYsensorin soittaa kohinaa automaattisesti itkun alkaessa

• CRYsensorin herkkyyttä ja valmiusaikaa voi säätää

• CRYalert lähettää ilmoituksen puhelimeesi, kun itku alkaa

• Sovelluksen avulla voit säätää asetuksia toisesta huoneesta

• Unen analysointitoiminto seuraa vauvasi unen laatua eri parametrein

• Helppo säätää kohinatoiminnot omalle vauvallesi sopiviksi

• Sovellus tällä hetkellä vain englanniksi

• Unilaskiaisen voit pestä, kun pink noise-laitteen poistaa sisältä

• Sensoria ladataan mini USB-johdon avulla

• Pienokaiselle turvallinen pienienerginen Bluetooth toiminta

• Laskiaisen saa kiinni pinnikseen käsissä olevien magneettien avulla

• E-ZZY on helppo napata mukaan reissuun

• Soveltuu jo vastasyntyneelle

Sovelluksella on muitakin toimintoja: saat lapsesi ikään soveltuvia tietoja ja vinkkejä, voit kirjata ylös vauvasi "ensimmäiset" eri taitojen suhteen, tallentaa ne ja jakaa kuvia, voit merkata kalenteriin tärkeitä tapaamisia ja tapahtumia. Sovellus myös ilmoittaa, jos yhteys sen ja E-ZZYn välillä katkeaa. Voit myös tarkistaa missä unilaskiainen on viimeksi ollut yhteydessä puhelimeesi. Tarkemmat toiminnot pääset katsomaan videolta alhaalta.

Laitetta voi ladata, jos ostat ladattavat AAA-paristot. Voit myös säätää ECO-toiminnon, mikä pidentää akkujen/paristojen toiminta-aikaa. Paristot eivät sisälly pakkaukseen ja huomioithan, että tavallisia AAA-paristoja ei saa ladata.

Verkkokauppa saatavuus: 17

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Muu

Videot