EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Mobile Sooth'n'Groove Meadow Days

Tuotenumero:00948067-
79,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tiny Love musiikkimobile jonka laaja musiikkivalikoima rauhoittavat vauvaa ja auttavat nukahtamisessa.

Viehättävät Meadow Days-hahmot ja värimaailma luovat rauhallisen ja turvallisen tunteen nukkumaan mennessä. Hahmot liikkuvat rauhallisesti, ainutlaatuisella patentoidulla liikeradalla. Musiikkisoitin soittaa jopa 40 minuuttia yhtäjaksoista musiikkia, ja se on varustettu äänenvoimakkuuden säädöllä sekä kahdella korkealaatuisella kaiuttimella. Soittimessa on peräti 18 erilaista sävelmää.

Tämä sänkymobile myös kasvaa vauvasi mukana, sillä se toimii mukana kannettavana musiikkitoittimena kun lapsi on isompi.

Verkkokauppa saatavuus: 31

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love
Ikäsuositus:0-18kk
Kiinnitysmahdollisuus:Sänkyyn
Lelun ominaisuudet:Iloiset värit,Musiikki

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.