EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Mobile Soothe'n' Groove Princess

Tuotenumero:0092406-
65,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ainutlaatuinen Soothe 'n Groove musiikkimobile tarjoaa laajan valikoiman erilaisia sävelmiä ja ääniä jotka rauhoittavat vauvaa. Mobilen varren voi irrottaa jolloin käyttöön jää soittorasia jota voi kuljettaa mukana vaikka vaunuissa. Vauvan ensimmäinen musiikkisoitin sisältää peräti 18 erilaista sävelmää, mikä tarkoittaa jopa 40 minuuttia musiikkia yhtäjaksoisesti.

Korkealuokkaisessa musiikkimobilessa on eri musiikkikategorioita, ja se soittaa myös rauhoittavaa valkoista kohinaa. Mobilessa on patentoitu liikerata, joka vangitsee vauvan katseen ja kehittää hänen näköaistia.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love
Ikäsuositus:0-10 kk
Kiinnitysmahdollisuus:Sänkyyn
Lelun ominaisuudet:Musiikki,Valo,Ääni

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.