EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Boho Chic - Luxe Musiikki Mobile

Tuotenumero:00967000-
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Musiikkia soittava mobile luo rauhallisen ja rauhoittavan ympäristön vauvallesi. Tiny Love Boho Chic - Luxe Musiikki Mobile yhdistää lapsen kehitystä tukevia elementtejä ihanan, yksityiskohtaisen designin kanssa. Valitse 23 erilaisesta tuutulaulusta tai äänestä rauhoittaaksesi pikkuisesi ennen nukkumaanmenoa. 4 söpöä pehmokoristetta – koala, laskiainen, lintu, ja lehdet – tuovat iloa lapsesi näköpiiriin.

Boho Chic Luxe Musiikki Mobile on suunniteltu sopimaan lapsen eri kehitysvaiheisiin. Musiikki ja pyörivät hahmot kasvojen yllä stimuloivat lapsesi näkö- ja kuuloaisteja. Valitse 17 erilaisesta tuutulaulusta, 5 erilaisesta valkoisesta kohinasta, tai rauhoittavasta hyssyttelyäänestä sellainen, joka rauhoittaa lapsesi untenmaille. Pyörivät hahmot ovat hauskaa katseltavaa ja niiden isot silmät kiinnittävät pikkuisesi huomion.

Mobilea on helppo käyttää sen kontrollipaneelista. Pehmeästi päällystetty mobilen tuki ja kauniit kirjailut valkoisessa kangaskehikossa luovat luonnollisen vintage lookin.

Ominaisuudet:

• Kaunis mobile soittorasialla ja 4 pehmohahmolla

• Automaattinen ajastin 3 vaihtoehdolla: 10 / 20 / 30 min

• Jopa 30 minuuttia jatkuvaa tuutulaulua tai White Noisea

• 17 eri tuutulaulua

• 5 rauhoittaa valkoista kohinaa

• Uniikki hyssyttelyääni, joka rauhoittaa lapsesi

• Kontrollipaneelia on helppo käyttää, häiritsemättä lastasi

• Helppo äänenvoimakkuuden säätö ja on / off

• LED-valo syttyy kontrollipaneeliin, jotta voit säätää asetuksia pimeässä, ja sammuu automaattisesti 5 sekunnissa

• 4 suloista pehmohahmoa

• Kauniit kirjailut kangaskehikossa ja pehmeä kankainen päällinen tuessa luovat vintage lookin

• Suositusikä: 0–5 kk

• Tarvitaan AA-patteri x3 (ei sisälly pakettiin)

Tiny Love Boho Chic sarjasta löydät myös muita leluja ja kodintuotteita, kuten leikkimaton ja sitterin. Sarjan tuotteissa toistuu samat värimaailmat sekä seikkailevat samat hahmot, jolloin voit helposti yhdistellä tuotteita keskenään.

Ikävinkit:

1–3 kk: Tunteiden tukeminen. Laita lapsesi pinnasänkyyn makaamaan mobilen alle ja anna hänen nauttia rauhoittavasta, rentouttavasta ilmapiiristä musiikin ja liikkuvien lelujen avulla. Kokeile miten lapsesi reagoi eri tuutulauluihin ja kohinaääniin, ja katso mikä sopii hänelle parhaiten.

3-6+ kk: Nukkumaanmenorutiinien luominen. Sisällytä mobile nukkumaanmenorutiineihinne ja anna musiikin ja lelujen liikehdinnän rauhoittaa lapsesi untenmaille. Kokeile hyssyttelyääntä vauvan itsenäiseen nukahtamiseen.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love

Videot

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.