EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Sindibaba Virkattu Soittorasia, Delfiini Vsin

Tuotenumero:095100-413
37,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Suloinen virkattu soittorasia soittaa iki-ihanaa Brahmin tuutulaulua. Soittorasia on käsin virkattu, reilun kaupan periaatteiden mukaan. Voit valita ihanista, retron näköisistä eläinhahmoista vauvallesi sopivan soittorasian.

Sindibaban soittorasia toimii narusta toimivan vetomekanismin avulla, eli ilman pattereita. Soittorasian käytännöllisyyttä lisää kaksi virkattua narua, jotka toimivat kiinnityksenä. Näiden avulla voit kiinnittää soittorasian mihin vain, kehdon laidasta vaunujen kuomuun. Suosittelemme tuplasolmun sitomista – kun lapsesi alkaa ojentamaan käsiään ja tarttumaan soittorasiaan kiinni, se pysyy paremmin paikallaan. Soittorasian materiaali on todella pehmeää ja virkatusta päällisestä on kiva ottaa sormilla kiinni, tehden siitä juuri sopivan pikkuisille käsille.

Ominaisuudet:

• Kestävää kehitystä: Fairtrade & käsintehty

• Retromainen, söpö ulkonäkö

• Vetomekanismi (ei pattereita)

• Kiinnitys naruilla

• Ulkomateriaali: 100% puuvillaa

• Sisämateriaali: polyesterivanua soittorasian ympärillä

• Valitse vaaleapunaisesta tai sinisestä delfiinistä tai harmaasta joutsenesta

• Ikäsuositus: 0-12 kk

• Mitat: 15 x 13 x 9 cm

• Paino: 162 g

Virkattu materiaali on puhdasta puuvillaa ja pehmikkeenä sisällä on polyesterista tehtyä vanua. Virkatulla päällisellä on puuvillainen sisävuori, mikä on ommeltu kiinni, jottei vanua mene itse soittorasiaan tai päädy ulos.

Lapsi-ystävällinen muotoilu, suloinen eläinhahmo, ja rauhoittava tuutulaulu tekevät tästä soittorasiasta nopeasti niin vauvasi kuin sinunkin suosikin.

Verkkokauppa saatavuus: 5

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Sindibaba
Kiinnitysmahdollisuus:Sänkyyn,Vaunuihin
Lelun materiaali:Kangas
Lelun ominaisuudet:Musiikki

Tavaramerkki

Sindibaba valmistaa käsityönä erilaisia vauvan leluja sekä tarvikkeita. Sindibaban tuotteet ovat käsin virkattuja, neulottuja tai ommeltuja, ja ne ovat niin suloisia että lapset ihastuvat niihin taatusti. Tuotteet suunnitellaan Ranskassa ja Saksassa, ja ne ovat aina ainutlaatuisia - rakkaudella tehtyjä!