EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Moonie Unipupu, Harmaa

Tuotenumero:09710-05
59,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Moonie the Humming Friend on kehitetty lapsen nukkumisen tueksi. Tämä suloisen pehmeä unipupu tuottaa valkoista kohinaa, joka edesauttaa lapsen rauhoittumista ja nukahtamista. Moonie humiseva unipupu on varustettu itkutunnistimella, joka tunnistaa lapsen itkun, ja aloittaa automaattisesti rauhoittavan äänen tuottamisen 30 minuutin ajaksi.

Moonie unipupu toimii unileluna lapselle, ja lempeän huminan lisäksi sen pehmeä ulkoasu tekee siitä luotettavan ja turvallisen kumppanin, joka vie lapsen unten maille. Moonie nukkumisapu on varustettu lisäksi LED-valolla, jonka lempeä hehku turvaa lapsen nukkumaanmenoa. Tämä on erityisen kätevä ominaisuus silloin jos lapsi pelkää pimeää. LED-valo on turvallinen, eikä kuumene käytössä. Valossa on 5 eri asetusta: tunnelmavalo, hehkuva valo, 7 vaihtuvaa väriä, lempivärivalo, lempivärivalo hehkuvana.

Moonie unipupun käpälät on täytetty rakeella, joka stimuloi vauvan tuntoaistia. Myös pehmeät korvat kutsuvat pieniä sormia, ja tuovat lohtua sekä turvaa lapselle. Solmimalla korvat, voi pupun ripustaa esimerkiksi pinnasängyn laitaan roikkumaan.

Moonie unipupu on helppokäyttöinen, ja se on USB-ladattava joten se on ympäristöystävällisempi valinta paristokäyttöiselle unilelulle.

Saatavuus: 27

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Moonie