EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Leikkimatto Tiny Love Leikkimatto - Princess Tales Delux

Tuotenumero:00905506-
74,00
Osamaksu 6,00 € / kk

Tuotekuvaus

Ainutlaatuinen 2-in-1 leikkimatto, jonka säädettävät lelukaaret tarjoavat muuntautumiskykyisen ympäristön vauvan kasvulle ja kehitykselle. Tiny Love Princess Tales-sarjan aktiivimatto on varustettu lukuisilla toiminnoilla ja leluilla. Sievä elektroninen lintulelu soittaa jopa 30 minuuttia musiikkia, ja lisäksi siinä on valot. Tämän lelun voi myös irrottaa ja kiinnittää esimerkiksi turvakaukalon kahvaan lapsen viihdykkeeksi!

Lisäksi Tiny Princess Tales -puuhamatossa on monta muuta lelua, sekä iso peili josta lapsi voi katsella itseään vatsallaan ollessaan. Pehmeä matto-osa tarjoaa myös tutkittavaa pienille sormille, ja maton voi tarvittaessa pestä koneessa. Lelukaaret voi myös irrottaa, jolloin leikkimattoa voi käyttää hieman isommalle lapselle leikki-alustana lattialla.

Tiny Love Gymini Princess Tales-ominaisuudet:

- Elektroninen valo- ja musiikkilelu

- Rapiseva unilelu

- Helistin-riippulelu

- Majava-riippulelu

- Purulelu

- Peiili

- Siirrettävät lelukaaret

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love
Ikäsuositus:0kk+

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.