EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Leikkimatto Tiny Love Leikkimatto - Magical Tales Black&White

Tuotenumero:00905900-
74,00
Osamaksu 6,00 € / kk

Tuotekuvaus

Tyylikäs mustavalko-sävyinen leikkimatto vauvalle. Tiny Love Magical Tales-tuotesarja pitää sisällään ihastuttavia kehittäviä leluja, jotka sopivat rauhalliselta sävymaailmaltaan kauniisti myös kodin muuhun sisustukseen.

Tässä leikkimatossa on paljon ominaisuuksia, ja se on suunniteltu tarjoamaan erilaisia virikkeitä vauvan eri kehitysvaihesiiin. Tiny Love Magical Tales -sarjan mustavalkoinen värimaailma stimuloi vauvan näköaistia jo syntymästä alkaen voimakkailla kontrasteilla. Pehmeä, pestävä matto-osa tarjoaa miellyttävän alustan vauvalle. Vauvajumpan lelukaaret voidaan kääntää eri asentoihin, ja lelut ovat siirrettävissä, jotta ne saa aina asetettua sopivalle etäisyydelle jotta vauvan on helppo leikkiä sekä tarttua niihin.

Puuhamaton mukana tulevat riippulelut, mobile ja pehmokirja toimivat myös sellaisenaan, joten niitä voi käyttää esimerkiksi lattialla leikkiessä, rattaissa tai pinnasängyssä.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love
Ikäsuositus:0kk+
Lelun ominaisuudet:Helistin,Musiikki,Peili,Purulelu,Rapiseva kangas,Riippulelu,Siirrettävät lelut
Tuotteen mitat:88x78x45cm

Videot

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.