EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Leikkimatto - Kick n Play Farm

Tuotenumero:0090128-
89,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Englantilainen Parents' Choice järjestö juhli 25-vuotistaivaltaan valitsemalla 25 parasta lelua 25 vuoden ajalta. Tiny Love Gymini oli yksi valituista! Gymini -leikkimatoissa on värikkäitä leluja eri etäisyydellä ja korkeudella. Matto tarjoaa vauvalle paljon mielenkiintoista katseltavaa ja kuunneltavaa samalla kun eri materiaalit ja äänet stimuloivat hänen aistejaan. Gymini Kick&Play- leikkimatto tarjoaa lukemattoman määrän kehittäviä toimintoja ja yksityiskohtia, kuten lapsen potkuista aktivoituva Kick&Play ääni- ja valopaneeli, suuri peili, riippuleluja sekä tuulikello-helistin. Mattoa voi muunnella ja täydentää Tiny Smarts - sarjan lisäleluilla. Gyminin matto-osa on konepestävä.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love
Ikäsuositus:0 - 10 kk
Kehityksen osa-alue:Aistit,Hienomotoriset taidot,Kieli ja kommunikaatio,Kohteen huomioiminen,Motoriset taidot,Tunneäly,Älykkyys
Lelun materiaali:Kangas,Muovi
Lelun ominaisuudet:Helistin,Iloiset värit,Musiikki,Peili,Potkupaneeli,Purulelu,Rapiseva kangas,Riippulelu,Siirrettävät lelut,Valo,Ääni
Paristot:3 x AA LR6

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.