EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Leikkimatto - Black&White Magic

Tuotenumero:00905201-
54,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Supersuosittu Tiny Love Magical Tales Black&White-sarja on täydentynyt isolla Super Mat-leikkimatolla! Tämä XL-kokoinen, superpehmeä leikkimatto tarjoaa paljon tutkittavaa pienelle tutkimusmatkailijalle. Tiny Love Super Mat Black&White on ihana leikkialusta talviaikaan sisätiloissa, ja kesällä se on mitä mainioin ulkokäytössä vaikka piknik-alustana. Leikkimatto on helppo taittaa kokoon, jolloin se voidaan kätevästi kantaa mukana.

Tiny Love Super leikkimatto on suunniteltu nimenomaan tukemaan vauvan kehitystä, joten se tarjoaa monta erilaista aktiviteettia joiden parissa myös vauvan ja vanhemman suhde vahvistuu. Maton koon ollessa riittävän reilu (100x150cm) mahtuu siihen hyvin myös vanhempi istumaan.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love
Ikäsuositus:0kk+
Tuotteen mitat:100x150 cm

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.