EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Boho Chic - Lux Gymini Leikkimatto

Tuotenumero:009168000-
139,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

UUTUUS Tiny Love Boho Chic leikkimatto puisilla kaarilla näyttää kauniilta niin aikuisen- kuin vauvankin silmään.

Boho tyyliin yhdistyvät vahvasti luonnonmateriaalit -eli nuo kauniit puiset leikkikaaret-, ja väreistä vahvimmin esille tulevat kaikkien maanläheisten värien hempeät sävyt, kuten valkoinen, ruskea ja vihreä, mutta myös oranssit ja punaiset.

Leikkimatto on muhkea ja pehmeä, joten vauvan on siinä kiva köllötellä selällään ja mahallaan. Matto on pyöreänmallinen ja kiinnitetään puisiin kaariin neljällä kiinnitysremmillä.

Leikkimatossa on mukana useita erilaisia leluja ja kosketuspintoja, jotka aktivoivat vauvan aisteja ja houkuttelevat liikkumaan. MM. Rapinaa, helistimiä sekä musiikkilelu, jossa musiikki aktivoituu päälle kun lelua koskettaa. Lelujen paikkaa on helppo vaihtaa, tai täydentää Tiny Love omasta lelusarjasta.

Pyöreä matto on vesipestävissä. Puisia kaaria, sekä leluja voidaa pyyhkiä kostealla liinalla.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love

Videot

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.