EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nattou Kylpylelu, Boat blue

Tuotenumero:019899-202107
12,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Nattou Kylpylelu on kelluvaa luonnonkumia ja sopii lapsen leikkikaveriksi niin kylpyyn, rannalle kuin uima-altaaseenkin. Nattou Kylpylelu sopii vauvoille, taaperoille ja vanhemmillekin lapsille. Kylpyleluun tarttuminen edistää vauvan hienomotorisia taitoja ja sen pehmeä pinta tuntuu mukavalta lapsen kädessä. Koska Nattou Kylpylelun sisään ei pääse vettä, se on hygieeninen ja helposti pestävissä vedellä ja saippualla. Valitse lapsellesi kylpylelu Nattoun hauskoista hahmoista ja väreistä tai kerää kaikki eri mallit.

Ominaisuudet:

• Kelluva kylpylelu

• Sopii lapselle vauvasta eteenpäin

• Hygieeninen

• Helppo pestä vedellä ja saippualla

• Kätevä tarttua, edistää vauvan hienomotorisia taitoja

• Pehmeä kädessä

• 100% luonnonkumia, BPA-vapaa

• Kolme söpöä eri hahmoa: Ankka, Valas ja Vene

• 11 x 7 cm

• 80 g

Yhdistä Kylpylelu toisiin Nattou tuotteisiin kuten Nattou Palapeli tai Nattou Pinottava Tornilelu. Nattou tuotteiden ihanat murretut värit sointuvat yhteen täydellisesti.

Nattou Kylpylelu on juuri sopiva baby shower tai synttärilahjaksi, Nattou tuotteista voit helposti koota oman uniikin lahjapaketin.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nattou

Tavaramerkki

Jo vuodesta 1988 Nattou on valmistanut leikkimielisiä ja silmää miellyttäviä pehmoleluja. Nattou lelut ovat laadukkaasta, pehmeästä ja kestävästä materiaalista tehtyjä hurmaavia hahmoja. Kaikki valmistetaan määräysten mukaisesti ja tuotteet täyttävät Euroopan laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Nattou sarjaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja hahmoja jotka linkittyvät Nattou laatuun. Näitä leluja myydään 35 maassa.