EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cherub Baby Silikoniset Kylpylelut Zoo 12kpl

Tuotenumero:163150-
24,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Hauskat ja veikeät eläinhahmot, joilla voidaan leikkiä kylpiessä monella eri tapaa. Imukuppi-ominaisuuden avulla, kylpylelut voivat kiivetä seiniä, riippua hanasta, vaeltaa kylpyammeen reunaa, tai vaikka pidellä toisiaan kädestä. Kylpylelut ovat onttoja, joten ne toimivat kuppien tapaan. Mukana on 12 erilaista eläintä, sammakosta ja tipusta koalaan ja pantteriin.

Silikonisten kylpylelujen avulla pikkuisesi kehittää hienomotorisia taitoja leikin kautta. Lapsi voi kiinnittää leluja toisiinsa, puristaa tai kaataa vedet pois lelun sisältä, ja kiinnittää leluja erilaisiin pintoihin.

Ominaisuudet:

• 12 kpl erilaisia eläinhahmoja

• Auttavat kehittämään hienomotorisia taitoja

• Pehmeä kylpylelu on tehty puhtaasta silikonista

• 3 imukuppipintaa: pohjassa ja molemmissa "käsissä"

• Kiinnittyy pintoihin ja lelut kiinnittyvät toisiinsa

• Ontto sisältä, toimii myös kuppina

• Helppo pitää puhtaana saippuavedellä ja huuhtelemalla

• BPA-vapaa

• Värikkäät kylpylelut

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cherub Baby