EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Tiny Love Wonder Buddies Kehittävä Lelu, Coco Hiiri

Tuotenumero:00945000-
29,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Interaktiivinen lelu, joka vastaa taaperosi leikkeihin, on ihana uutuus Tiny Lovelta. Wonder Buddy auttaa pikkuistasi ymmärtämään ja oppimaan, muun muassa syy- ja seuraussuhteita. Sen erityinen tarkoitus on kehittää viestintä- ja kognitiivisia taitoja sekä mielikuvitusta ja luovuutta. Siitä tulee helposti taaperosi lempparilelu, sillä sen kanssa voi leikkiä niin yksin kuin vanhempien kanssa.

Lelulla on 7 erilaista toimintoa:

• Piilota lelu ja lelu huhuilee perääsi, täydellinen kaveri leikkimään piilosta

• Kutita ja lelun sydän syttyy

• Syötä lelulle mukana tulevaa ruokaa ja se maiskuttelee, nam!

• Hypytä lelua ja siitä kuuluu Boing!

• Kosketa nenää ja lelu aivastaa söpösti

• Laita lelu makuuasentoon, peittele, ja kohta kuuluu kuorsausta

• Heiluttele lelua ja kuulet vaappumista

Wonder Buddy on suunniteltu erityisesti taaperoille, 1+ ikäisille. Sen lisäksi, että sen toiminnot ja leikit ovat 1-vuotiaille juuri sopivia, lelun koko on myöskin täydellisen kokoinen pikkuisen käteen.

Lelun mukana tulee 7 pelikorttia, mitä voi käyttää hyödyksi leikkien aikana, sillä niistä saa uusia ideoita, miten lelua voi käyttää ja miten sen kanssa voikaan leikkiä (huom. kortit ovat englanniksi).

Verkkokauppa saatavuus: 233

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Tiny Love

Videot

Tavaramerkki

Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.