EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Taf Toys North Pole Autolelu

Tuotenumero:0082295-
28,00 €19,60
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 8,40 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Hauska pingviiniteemainen autolelu, joka kiinnitetään auton niskatukeen. Se viihdyttää selkä menosuuntaan matkustavaa lasta, ja lelun voi säätää sopivalle etäisyydelle jotta lapsi ylettää leluihin.

Taf Toys North Pole autolelussa on kolme riippulelua; pingviinihelistin, sateenkaaripeili sekä rapiseva jäätelötuutti. Lisäksi lelussa on jalkoja stimuloiva potkulelu, jossa pyörii mustavalkoisia muovihelmiä.

Saatavuus: 10

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Taf Toys
Ikäsuositus:0kk+
Kiinnitysmahdollisuus:Autoon
Lelun ominaisuudet:Helistin,Peili,Rapiseva kangas

Videot

Tavaramerkki

Vuonna 1991 perustetun Tiny Loven perusajatuksena on luoda ainutlaatuinen, elämyksellinen sarja kehittäviä leluja vauvoille, tuoden samalla paljon rakkautta ja innostusta lapsiperheeseen.