EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Taf Toys Auto Rattilelu

Tuotenumero:0081135-
29,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Pre Order
Jaa:

Tuotekuvaus

Rattilelun kanssa lapsella riittää puuhaa automatkoilla. Kun lapsi kääntää rattia ja painaa nappeja, ratissa vilkkuu värikkäitä valoja. Auton äänet ja hauskat melodiat stimuloivat lapsen aisteja. Lisäksi lelussa on suuri peili, josta lapsi voi tutkia omaa kuvaansa. Rattilelu on helppo kiinnittää muovisten kiinnikkeiden avulla autonistuimen selkänojaan. Lelu on säädettävissä kolmeen eri korkeuteen.

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Taf Toys
Ikäsuositus:12 kk +
Kiinnitysmahdollisuus:Autoon
Lelun materiaali:Kangas,Muovi
Lelun ominaisuudet:Iloiset värit,Peili,Ääni
Paristot:2 x AAA

Videot

Tavaramerkki

Vuonna 1991 perustetun Tiny Loven perusajatuksena on luoda ainutlaatuinen, elämyksellinen sarja kehittäviä leluja vauvoille, tuoden samalla paljon rakkautta ja innostusta lapsiperheeseen.