EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenvaunu Teutonia Trio, Melange Black

Tuotenumero:00610-1903
799,00
Osamaksu 26,00 € / kk

Tuotekuvaus

Teutonia Trio on loistava lastenvaunu nuorille perheille! Se on täydellinen vaunuyhdistelmä jossa koppa, ratasistuin ja runko samassa. Ratasistuimen runko toimii myös vaunukopan runkona, eli sama kehikko toimii sekä kopalle että istuinosalle, vain kankaat vaihdetaan niissä. Teutonia Trio on äärimmäisen tilava vaunu, ja isojen pyörien ansiosta se kulkee myös maastossa ja lumessa hyvin.

- Puhkeamattomat, extra-suuret pyörät: etupyörät 23cm, takapyörät 31 cm

- Erittäin tilava vaunukoppa

- Kaikki pyörät jousitettuja

- Vain 59 cm leveä

- XL-kokoinen tavarakori jossa vetoketjullinen suojakansi

- Helppo kasata, runko pysyy pystyssä kasattuna

- Tuuletusaukko kuomussa

- Teleskooppiaisa

- Vettähylkivät kankaat

- Heijastavat terenauhat

- Keinonahkainen työntöaisa sekä turvakaari

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Koppaosan mitat:33x82cm
Tuotemerkki:Teutonia
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:0-4v
Istuintilan mitat:35x99cm
Koppaosa sisältyy:Kyllä
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Tuotteen painoraja:22kg

Videot

Tavaramerkki

Teutonia-tuotemerkki on saanut alkunsa Saksassa jo vuonna 1947. Tavoitteena on ollut siitä lähtien tarjota rakkautta, ilonpitoa ja positiivisuutta nuorten perheiden elämään. Teutonia haluaa auttaa perheitä nauttimaan tästä ihanasta elämänseikkailusta. Vuodesta 2018 alkaen Teutonia on saanut uuden elämän jälleen perheyrityksenä, ja näin tämän lastenvaunumerkin tarina jatkuu.