EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenvaunu Emmaljunga Duo Mondial de Luxe

Tuotenumero:001181-
719,00
Osamaksu 23,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga Duo Mondial de Luxe vaunuun voi valita rungon useasta eri vaihtoehdosta, huomaa että esitetty hinta ei sisällä runkoa. Vaunun kokonaishinta muodostuu vaunuosasta + rungosta, katso runkovaihtoehdot erikseen kohdasta Duo-yhdistelmän runko.

Hienostunut ja tyylikäs lastenvaunu, jossa on kaikki, mitä vaunulta tarvitaan lapsen syntymästä aina kolmeen ikävuoteen asti. Emmaljunga Mondial de Luxe yhdistelmävaunussa on tilava, ilmastoitu vaunukoppa, jossa lapsellasi on mukava olla vastasyntyneestä alkaen. Vaunun kopassa on ilmastoitu Thermobase -makuuosa ja Hi Pro -päänsuojus. Vaunukoppa on irrotettavissa ja keinujalasten ansiosta sitä voidaan käyttää vauvalle myös varapetinä. Kopassa on oma selkänoja, joka voidaan nostaa pystyasentoon, kun lapsi oppii istumaan.

Lapsen kasvaessa otetaan käyttöön käännettävä ratasistuin. Tilavassa ratasistuim essa on makuuasentoon säätyvä selkän oja, säätyvä jalkatuki sekä Safe Frame-päänsuojus. Ilmastoitu ja joustava istuinosa sekä joustavat 5-pistevaljaat lisäävät lapsesi mukavuutta. Muhkeat ja topatut kangasosat ovat helppohoitoiset. Mondial de Luxe -vaunuun kuuluu vaunukoppa patjoineen, ratasistuin, jalkapeite sekä käännettävä jalkatuenpäällys. Lisäksi tuotteeseen kuuluu kankaisiin ommellut heijastinnauhat sekä ilmastoituun kuomuun kiinnitettävä hyönteis- ja aurinkosuoja.

Huom! Hinta sisältää vaununkopan ja ratasistuimen, muista tutustua Emmaljungan laajaan runkovalikoimaan ja valitse sieltä ominaisuuksiltan sinulle sopivin malli.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Emmaljungan ominaisuudet:Hi-Pro päänsuojus,Safe Frame-päänsuojus,Seisomateline saatavilla,Stretch-valjas,ThermoBase-makuuosa
Ikäsuositus:0-3v
Istuintilan mitat:90x32x19cm
Koppaosa sisältyy:Kyllä
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen,Makuuasento
Sisältyvät varusteet:Hyttysverkko,Jalkapeite,Kuomu,Patja,Tavarakori,Turvakaari,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Turvakaaren ominaisuudet:Irrotettava pehmuste,Säädettävä
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.