EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenvaunu Duo Mondial de Luxe 2020, Lounge Black eco

Tuotenumero:001181-2004
719,00
Osamaksu 23,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga Duo Mondial de Luxe vaunuun voi valita rungon useasta eri vaihtoehdosta, huomaa että esitetty hinta ei sisällä runkoa. Vaunun kokonaishinta muodostuu vaunuosasta + rungosta, katso runkovaihtoehdot erikseen kohdasta Duo-yhdistelmän runko.

Hienostunut ja tyylikäs lastenvaunu, jossa on kaikki, mitä vaunulta tarvitaan lapsen syntymästä aina kolmeen ikävuoteen asti. Emmaljunga Mondial de Luxe yhdistelmävaunussa on tilava, ilmastoitu vaunukoppa, jossa lapsellasi on mukava olla vastasyntyneestä alkaen. Vaunun kopassa on ilmastoitu Thermobase -makuuosa ja Hi Pro -päänsuojus. Vaunukoppa on irrotettavissa ja keinujalasten ansiosta sitä voidaan käyttää vauvalle myös varapetinä. Kopassa on oma selkänoja, joka voidaan nostaa pystyasentoon, kun lapsi oppii istumaan.

Lapsen kasvaessa otetaan käyttöön käännettävä ratasistuin. Tilavassa ratasistuim essa on makuuasentoon säätyvä selkän oja, säätyvä jalkatuki sekä Safe Frame-päänsuojus. Ilmastoitu ja joustava istuinosa sekä joustavat 5-pistevaljaat lisäävät lapsesi mukavuutta. Muhkeat ja topatut kangasosat ovat helppohoitoiset. Mondial de Luxe -vaunuun kuuluu vaunukoppa patjoineen, ratasistuin, jalkapeite sekä käännettävä jalkatuenpäällys. Lisäksi tuotteeseen kuuluu kankaisiin ommellut heijastinnauhat sekä ilmastoituun kuomuun kiinnitettävä hyönteis- ja aurinkosuoja.

Huom! Hinta sisältää vaununkopan ja ratasistuimen, muista tutustua Emmaljungan laajaan runkovalikoimaan ja valitse sieltä ominaisuuksiltan sinulle sopivin malli.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Emmaljungan ominaisuudet:Hi-Pro päänsuojus,Safe Frame-päänsuojus,Seisomateline saatavilla,Stretch-valjas,ThermoBase-makuuosa
Ikäsuositus:0-3v
Istuintilan mitat:90x32x19cm
Koppaosa sisältyy:Kyllä
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen,Makuuasento
Sisältyvät varusteet:Hyttysverkko,Jalkapeite,Kuomu,Patja,Tavarakori,Turvakaari,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Turvakaaren ominaisuudet:Irrotettava pehmuste,Säädettävä
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.