EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenvaunu Duo Edge 2020, Outdoor Savannah eco

Tuotenumero:001121-2007
619,00
Osamaksu 21,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga Duo Edge vaunuun voi valita rungon useasta eri vaihtoehdosta, huomaa että esitetty hinta ei sisällä runkoa. Vaunun kokonaishinta muodostuu vaunuosasta + rungosta, katso runkovaihtoehdot erikseen kohdasta Duo-yhdistelmän runko.

Emmaljunga Duo Edge on täydellinen, parasta ruotsalaista laatua oleva lastenvaunu. Vaunussa on tilava ilmastoitu vaunukoppa, jossa lapsesi viihtyy vastasyntyneestä alkaen. Emmaljunga Duo Edge vaunukopassa on Thermobase -pohja sekä keinujalakset joten sitä voi käyttää myös varapetinä. Kopassa on myös selkänoja, jonka voi nostaa yläasentoon lapsen opetellessa istumaan.

Käännettävässä istuinosassa on makuuasentoon asti säätyvä selkänoja, säädettävä jalkatuki sekä Safe Frame - päänsuojus. Mukavat ja joustavat 5-pistevaljaat, sekä ilmastoitu ja jousitettu istuin takaavat lapsellesi parhaimman mahdollisen matkustusmukavuuden. Muhkeat ja säänkestävät kankaat ovat pestäviä ja helppohoitoisia. Duo Edge -vaunuun kuuluu vaunukoppa ja ratasistuinosa, 2 jalkapeitettä, vaunukopan patja sekä ilmastoituun kuomuun kiinnitettävä hyönteis- ja aurinkosuoja. Voit valita Duo Edge -yhdistelmävaunuun haluamasi rungon useasta eri vaihtoehdosta.

Katso lisää kohdasta "Emmaljunga Duo-yhdistelmän runko".

Huom! Hinta sisältää Edge vaununkopan ja ratasistuimen, muista tutustua

Emmaljungan laajaan runkovalikoimaan ja valitse sieltä ominaisuuksiltaan sinulle sopivin malli.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Emmaljungan ominaisuudet:Hi-Pro päänsuojus,Safe Frame-päänsuojus,Seisomateline saatavilla,Stretch-valjas,ThermoBase-makuuosa
Ikäsuositus:0-3v
Istuintilan mitat:90x32x19cm
Koppaosa sisältyy:Kyllä
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Selkänojan ominaisuudet:3-asentoinen,Makuuasento
Sisältyvät varusteet:Hyttysverkko,Jalkapeite,Kuomu,Patja,Tavarakori,Turvakaari,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi
Tuotteen mitat:Kasattuna 96x67x52cm *
Tuotteen paino:Istuinosan paino 6,1kg,Makuuosan paino 5,6kg
Turvakaaren ominaisuudet:Irrotettava pehmuste,Säädettävä
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.