EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Fox3 Complete yhdistelmävaunu, Mineral Black/Washed Black

Tuotenumero:0161051-2110034
1479,00
Osamaksu 45,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bugaboo Fox3 -rattaissa on entistä upeammat värivaihtoehdot, parempi tuuletus ja panoraamaikkuna vaunukopassa, helpompi lukitusjärjestelmä valjaissa, sekä pehmeämpi jousitus. Fox3 todella rullaavat höyhenen kevyesti maastossa kuin maastossa.

Huomiothan, että Fox3 on tilaustuote.

Fox-rattaiden pääominaisuus pysyy aina samana: Fox on kehitetty sopivaksi maastoon kuin maastoon ja siksi sen työntäminen ja ohjailu on äärimmäisen kevyttä ja helppoa. Työntö onnistuu vain yhdellä sormella ja rattaiden navigointi on nopeaa ja sujuvaa. Fox3-rattaiden 4-renkainen jousitus ja suuret renkaat ovat hiottu huippuunsa, taaten pikkuiselle tasaisemman matkan hiekkapoluilla tai mukulakivikaduilla. Nämä Bugaboot ovat tukevaa ja vankkaa tekoa ja siksi onkin vaikea uskoa, että ne ovat yksi markkinoiden kevyimmistä: paino vain 9,9kg (runko, pyörät ja istuinosa).

Rattaat ovat ergonomisesti suunniteltu niin lapsen kuin vanhemman mukavuutta ajatellen. Fox3-vaunukopassa on uusi ilmastoitu patja ja panoraamaikkuna kuomussa. Panoraamapaneeli tuo raitista ilmaa pikkuisellesi ja samalla antaa mahdollisuuden katsella ympäröivää maailmaa vatsalla köllötellen. Fox3-rattaissa on uusi solki 5P-valjaissa, mikä on entistä nopeampi ja helppokäyttöisempi. Valjaissa on mukavat olkapehmusteet pikkuisellesi. Istuinosassa on lisäpehmikettä ja lapsen selkänojaa voi säätää kolmeen eri asentoon: makuu-, relax-, ja pystyasento.

Fox3:n uudistetussa ja parannetussa versiossa on päivitetty:

• Paranneltu 4-renkainen jousitus

• Höyhenen kevyt työntötuntuma

• Uudet raikkaat värivaihtoehdot kankaissa

• Uusi värivaihtoehto rungossa Graphite (matta tummanharmaa)

• Pehmeät, vettä hylkivät soft-to-touch kankaat

• Nopea & helppotoimintoinen solki 5P-valjaissa

• Entistä hengittävämpi vaunukoppa, missä uusi panoraamaikkuna ja 3D mesh-patja

Bugaboo-yhdistelmärattaat ovat tunnettuja laadustaan ja monipuolisuudestaan. Vaunut saa kasaan vain parilla napin painalluksella, jopa irrottamatta yhtään osaa. Myös uudelleen kokoaminen käy käden käänteessä. Monia ominaisuuksia voi käyttää vain yhdellä kädellä.

Bugaboo-rattaat ovat pitkäikäinen kumppani lapsen kanssa liikkuessa, joita voi myös käyttää edelleen seuraavien lasten kanssa. Kaikki kangasosat ovat konepesunkestäviä ja vara- ja lisäosia on saatavilla. Rattaita pääsee muokkaamaan sitä mukaa kuin lapsesi kasvaa. Vaunukoppa alkuun (9kg asti), ja sitten ratasistuin, jonka voi kääntää kumpaankin suuntaan: ensin vanhempiin päin ja sitten katse maailmaan. Rattaat soveltuvat vastasyntyneestä noin 3-vuotiaaksi asti (suurin sallittu kantavuus 22kg).

Fox3-rattaiden paketissa tulee mukana:

• Ratasistuimen kankaat

• Kuomu

• Vaunukopan kankaat

• Runko

• Istuin-/koppakehikko

• Kantokahvan & työntöaisan nahkajäljitelmäkahvat

• Tavarakori

• Sadesuoja

Fox3:n uusia värejä voi kivasti myös yhdistää keskenään. Luo ihanan raikas look Fox-rattaisiisi erillisellä kuomulla ja uudistetuilla lämpöpusseilla.

Verkkokauppa saatavuus: 4

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörän tyyppi:Tubeless-pyörät
Sisältyvät varusteet:Sadesuoja
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä