EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Fox2 Complete Yhdistelmävaunu, Black/Grey Melange

Tuotenumero:0161341-1930
1239,00
Osamaksu 38,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bugaboo Fox-rattaat ovat uudistuneet ja parannettu versio on täällä: Fox2.

Rattaiden pääominaisuus on kuitenkin sama: Fox on kehitetty sopivaksi maastoon kuin maastoon ja siksi sen työntäminen ja kuljettaminen on äärimmäisen kevyttä ja helppoa. Työntö onnistuu myös yhdellä kädellä ja ohjailu on nopeaa ja sujuvaa. Fox2-rattaiden keskijousitus, eturenkaiden erillisjousitus, ja suuret renkaat ovat hiottu huippuunsa, taaten pikkuiselle tasaisemman matkan hiekkapoluilla tai mukulakivikaduilla. Nämä Bugaboot ovat tukevaa ja vankkaa tekoa, siksi onkin vaikea uskoa, että ne ovat yksi markkinoiden kevyimmistä: paino vain 9,9kg (runko, pyörät ja istuinosa).

Rattaat ovat ergonomisesti suunniteltu niin lapsen kuin vanhemman mukavuutta ajatellen. Fox2-rattaiden istuinosa on 59 cm maasta, mikä tekee näistä Bugaboon korkeimmat yhdistelmärattaat. Täten rattaita voi käyttää vaikkapa tuolin sijasta ravintolassa todella helposti. Istuinosassa on lisäpehmikettä ja lapsen selkänojaa voi säätää kolmeen eri asentoon: makuu-, relax-, ja pystyasento.

Tässä uudistetussa ja parannetussa versiossa on päivitetty:

• Renkaat: renkaita on kevennetty ja niiden sisällä on vaahtomuovia, tehden niistä puhkeattomat.

• Kuomu: uutena kurkistusikkuna, jonka kautta pääset vilkuilemaan pikkuisesi menoa helposti, ja minkä kautta tulee raikasta ilmaa. Kurkistusikkunan saa helposti käännettyä kiinni ja auki.

• Vaunukoppa: kaksi lisätaskua, kätevästi käden ulottuvilla.

• Kokoontaittopainikkeet: helpompi kasaus, vain yhdellä sormella toimiva mekanismi.

• Turvakaari: liikkuu 360-astetta, jolloin sen voi asettaa kokonaan pois tieltä, mikä helpottaa lapsen syliin ottamista ja takaisin vaunukoppaan laittamista.

Bugaboo-yhdistelmärattaat ovat tunnettuja laadustaan ja monipuolisuudestaan. Vaunut saa kasaan vain parilla napin painalluksella, kuten myös uudelleen kokoaminen käy käden käänteessä. Ja saat vaunut kasaan irrottamatta yhtään osaa. Monia ominaisuuksia voi käyttää vain yhdellä kädellä.

Bugaboo-rattaat ovat pitkäikäinen kumppani lapsen kanssa liikkuessa, joita voi myös käyttää edelleen seuraavien lasten kanssa. Kaikki kangasosat ovat konepesunkestäviä ja vara- ja lisäosia on saatavilla. Rattaita pääsee muokkaamaan sitä mukaa kuin lapsesi kasvaa. Vaunukoppa alkuun (9kg asti), ja sitten ratasistuin, jonka voi kääntää kumpaankin suuntaan: ensin vanhempiin päin ja sitten katse maailmaan. Rattaat soveltuvat vastasyntyneestä noin 3-vuotiaaksi asti (suurin sallittu kantavuus 22kg).

Fox2-rattaiden paketissa tulee mukana:

• Istuinkangas

• Vaunukoppa

• Kuomu (uudistettu)

• Vaununrunko ja sen osat (runko, renkaat, alalokero, kantokahva ja sadesuoja)

• Pyörien vanteet

• Työntösaisan suoja

Saatavilla eri värikokonaisuuksia, muun muassa uutuus sävyt Mineral-kokoelmasta (Light Grey, Taupe, Washed Black).

Saatavuus: 10

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo
Yhteensopivat turvakaukalot:BeSafe,Britax,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:0-22kg asti
Istuintilan mitat:n6kk - 3 vuotta+
Koppaosa sisältyy:Kyllä
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pesuohjeet:Machine washable
Pyörien lukumäärä:4
Pyörän halkaisija:Takana 12" Edessä 8,5"
Pyörän tyyppi:Tubeless-pyörät
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:Kokoon tait. 66*54*19
Tuotteen paino:10,2kg
Tuotteen painoraja:22kg
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava,Irrotettava,Säädettävä
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa