EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax Go NEXT, Grey Melange

Tuotenumero:0258013-1505
1189,00
Osamaksu 36,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Lastenvaunu, joka toimii lapsella vastasyntyneestä aina kolmeen ikävuoteen asti. Tämä paketti sisältää rungon, vaunukopan sekä istuinosan. Runkoon voi myös liittää Britax turvakaukalon mukana tulevien Click&Go adapterien avulla. Britax Go Next on helppo taittaa kokoon, myös siten että istuinosa on rungossa kiinni.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:Britax,Maxi-Cosi
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:0-3 v
Koppaosa sisältyy:Kyllä
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörien lukumäärä:4
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Kuomu,Tavarakori,Tuulisuoja,Vyönpehmusteet
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:50x62,5x78 cm
Tuotteen paino:13 kg
Tuotteen painoraja:17 kg:n kantokyky
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa