EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lastenvaunu Britax Go NEXT 2, Grey Melange/Black

Tuotenumero:02580131-1505
1 099,00 €749,00
Osamaksu 24,00 € / kk
Säästä 350,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax Go Next 2 - lastenvaunu toimii vastasyntyneestä alkaen, aina taaperoikään saakka. Tämä paketti sisältää rungon, vaunukopan sekä ratasistuimen, ja myös turvaistuinadapterit Click&Go joiden avulla runkoon voi liittää Britax turvakaukalon. Britax Go Next 2 on helppo taittaa kokoon, myös siten että istuinosa on rungossa kiinni.

Britax Go Next 2 on varustettu isoilla ilmatäytteisillä takapyörillä, sekä sujuvasti liikkuvilla, kääntyvillä etupyörillä. Rungossa on jousitus, joka takaa mukavan kyydin lapselle. Tilavan ratasosan voi kääntää niin että lapsi istuu joko kasvot tai selkä työntäjään päin. Rattaat menevät kasaan helposti istuinosan kanssa, on se kiinnitettynä kummin päin tahansa.

Rattaan rungossa on tilava heijastinnauhoilla varustettu tavarakori. Kaikki kangasmateriaalit ovat irrotettavissa pesua varten.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:Britax
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Ikäsuositus:0-3 v
Koppaosa sisältyy:Kyllä
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörän halkaisija:Etupyörät 17cm,Takapyörät 28cm
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:Kasattuna 50x61x78cm
Tuotteen paino:13 kg
Tuotteen painoraja:17 kg
Turvakaaren ominaisuudet:Irrotettava,Säädettävä
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdistelmän koppaosa:Kova koppa