EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga NXT 3.0 Adapteri Maxi Cosi, Besafe

Tuotenumero:0017960-
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Pre Order

Tuotekuvaus

Emmaljunga NXT 3.0 Adapterin avulla saat turvakaukalon kiinni Emmaljunga NXT-vaunuihisi (vm. 2022). Turvakaukaloadapterin avulla matkustaminen auton ja kodin / ruokakaupan / leikkipuiston välillä helpottuu huomattavasti: vain pari klikkausta ja turvakaukalo on kiinni vaunurungossa. Turvakaukaloadapterit sopivat NXT60, NXT90, ja NXT Twin runkoihin (mallisto 3.0).

Sopii näiden turvakaukaloiden kanssa:

• BeSafe iZi Go Modular

• Britax Baby-Safe iSense

• Maxi Cosi CabrioFix

• Maxi Cosi Coral

• Maxi Cosi Pebble

• Cybex Aton4

• Cybex Cloud Q

• Cybex Cloud Z i-Size

• Cybex Cloud Z2 i-Size

• Avionaut Pixel

• Heyner Germany

Huomioithan, että turvakaukaloa voi käyttää vain istuma-asennossa, jos se tarjoaa myös makuuasennon / muita kallistusasentoja. Turvakaukalot saa myös NXT Twin -runkoon kiinni riippuen turvakaukaloiden leveydestä - tule käymään lähimpään Lastentarvike-myymälään ja katsotaan tämä yhdessä!

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.