EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga Adapteri MC/BeSafe/Cybex/Kiddy

Tuotenumero:0018610-
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Adapterin avulla luot käytännöllisen Travel System-järjestelmän yhdistämällä turvakaukalon Emmaljungan vaunurunkoon. Adapterin voi kiinnittää Emmaljungan vaunurunkoihin jotka on varustettu EasyFix -kiinnityksellä, kuten esim. Duo Edge, Duo Mondial, City Cross, Nitro City, Super Nitro, Super Viking. Huom! Tämä adapteri ei käy Viking, Double Viking tai NXT - malleihin.

Yhteensopiva mm. seuraavien turvakaukalomallien kanssa: Kaikki Maxi-Cosi kaukalot, kaikki BeSafe kaukalot, Kiddy Evolution Pro, Cybex Aton Q, Cybex Cloud Z.

Emmaljunga Easyfix-kiinnitys löytyy vm. 2005 ja uudemmista rungoista.

Saatavuus: 16

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Tuotteen alkuperämaa:Ruotsi

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.