EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Fox/Lynx Adapter Maxi-Cosi

Tuotenumero:016520-
59,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tämä turvakaukaloadapteri yhdistää helpolla click-and-go -systeemillä turvakaukalosi Bugaboo Fox, Lynx tai Buffalo-lastenrattaisiisi.

Adapteri sopii seuraaviin turvakaukaloihin:

Maxi-Cosi Coral 360®

Maxi-Cosi Pebble 360®

Maxi-Cosi Pebble®

Maxi-Cosi Pebble Plus®

Maxi-Cosi Rock®

Maxi-Cosi Cabriofix®

Maxi-Cosi Coral®

Axkid Modukid Infant®

BeSafe iZi Go Modular®

BeSafe iZi Go X1®

Cybex Aton 5®

Cybex Aton M i-Size®

Cybex Aton Q®

Cybex Aton Q i-Size®

Cybex Cloud Q®

Cybex Cloud Z i-Size®

Nuna Pipa Icon®

Nuna Pipa Lite®

Nuna Pipa Lite LX®

Kiddy Evolution Pro2®

Kiddy Evoluna i-Size2 ®

Bebe Confort Pebble®

Bugaboo Turtle by Nuna

Bugaboo Turtle Air by Nuna

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo