EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Donkey Adapter Maxi-Cosi TWIN

Tuotenumero:016524-
101,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Donkey Twin turvakaukaloadapteri yhdistää helpolla click-and-go -systeemillä turvakaukalosi Bugaboo Donkey -kaksosrattaisiisi (sopii kaikkiin malleihin).

Adapteri sopii seuraaviin Maxi-Cosi- ja BeSafe-turvakaukaloihin:

Maxi-Cosi Rock®

Maxi-Cosi Pebble Pro®

Maxi-Cosi Coral 360®

Maxi-Cosi Pebble 360®

Maxi-Cosi Tinca®

BeSafe iZi Go Modular®

Cybex Cloud Z®

Britax Baby-Safe 3®

Britax Baby-Safe iSense®

Nuna Pipa Lite®

Nuna Pipa Lite LX®

Nuna Pipa Icon®

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo