EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Bee Adapter Maxi-Cosi

Tuotenumero:016517-
59,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bugaboo Bee adapterin avulla yhdistät Maxi-Cosin turvakaukalon Bee-rattaidesi runkoon. Adapteri soveltuu Bugaboo Bee 5, Bugaboo Bee 3, ja Bugaboo Bee (2010) ratasmallien kanssa. Tällä näppärällä systeemillä siirrät turvakaukalon ketterästi ja helposti autosta rattaisiin.

Tämä adapteri soveltuu yhteen näiden turvakaukaloiden kanssa:

Axkid Modukid Infant®

BeSafe iZi Go Modular®

BeSafe iZi Go X1®

Bugaboo Turtle by Nuna

Bugaboo Turtle Air by Nuna

Cybex Aton M i-Size®

Cybex Aton Q®

Cybex Aton Q i-Size®

Cybex Cloud Q®

Cybex Cloud Z i-size®

Kiddy Evolution Pro2®

Maxi-Cosi Pebble®

Maxi-Cosi Pebble Plus®

Maxi-Cosi Rock®

Maxi-Cosi Cabriofix®

Nuna Pipa®

Nuna Pipa Lite®

Nuna Pipa Lite LX®

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo