EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Ant Turvakaukaloadapteri

Tuotenumero:016545-
43,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Adapterin avulla voit kiinnittää turvakaukalon Bugaboo Ant-rattaisiin. Tämä adapteripari on yhteensopiva seuraavien turvakaukalomallien kanssa:

Maxi-Cosi Pebble

Maxi-Cosi Pebble Plus

Cybex Aton5

Cybex Cloud Z

Cybex Aton M i Size

Cybex Aton Q

Cybex Cloud Q

Cybex Aton Q i-Size

BeSafe iZi Go X1

BeSafe iZi Go Modular

Huomaa, että Bugaboo Ant -kaukaloadapteri EI ole yhteensopiva Bugaboo Turtle-turvakaukalon kanssa.

Huom! Bugaboo-tuotteet myynnissä vain osassa Lastentarvike-ketjun myymälöistä. Tällä hetkellä Bugaboo-valikoima on saatavilla seuraavista myymälöistä: Vantaa Tammisto, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Turku, Vaasa.

Saatavuus: 3

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo