EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kaksostenrattaat Emmaljunga NXT Twin, Black 3.0

Tuotenumero:001706-231
799,00
Osamaksu 26,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga NXT Twin -tuplarattaat ovat vankkaa tekoa ja todella monipuoliset – täydelliset niin pitkillä kävelylenkeillä metsässä (kiitos ilma-avusteisen jousituksen), kuten myös kaupungin kapeilla kaduilla (vain 79 cm leveät). NXT-tuplarattaissa lapset matkustavat mukavasti rinnakkain, joten säilytät aina katsekontaktin molempiin lapsiin. Nämä ruotsalaiset tuplarattaat ovat korkealaatuiset, pohjoisiin oloihin luodut lastenrattaat, jotka kestävät ikää ja käyttöä.

Emmaljunga NXT-tuplarattaiden työntömukavuus on erinomainen. Rungon malli on muotoiltu täysin uudella tavalla, missä työntöaisa kiinnittyy taka-akseliin, joka mahdollistaa kevyemmän työntötuntuman. Säädettävän ja ilma-avusteisen runkojousituksen avulla matkustaminen on lapsille mukavampaa ja tasaisempaa, jopa todella epätasaisella alustalla, sekä mahdollistaa sopivan työntömukavuuden säädön sinulle.

Kaksosrattaiden isot pyörät takaavat, että kulkeminen on mahdollisimman vaivatonta kaikenlaisessa maastossa sekä myös talvella läpi hankien. Voit valita kaksista puhkeamattomista renkaista sinulle sopivimmat: Solight, joissa on sisällä ilmatäytteisiä kennotaskuja; tai Outdoor, mitkä sopivat hyvin off-road maastoille. Kummat vain valitsetkaan, ne kuljettavat lapsiasi vaivattomasti ja tasaisesti kaikenlaisissa eri sääolosuhteissa.

Helppo käyttöinen jarru, rannehihna työntöaisassa, ja vankka vaunujen tuntuma lisäävät turvallisuutta pikkuistesi matkustamiseen rattaissa. Kaksosrattaiden runko on myös helppo taittaa kokoon, jolloin voit nopeasti ja vaivattomasti pakata ne mukaan vaikka auton takakonttiin.

Monipuolisiin tuplarattaisiin saat kiinnitettyä niin vaunukopan, Ergo- ja Flat-istuimen, sekä turvakaukalon (erillisillä adaptereilla). NXT Twin-runko on täydellinen myös sinulle, joka haluat että pikku- ja isosisarukset matkustavat rinta rinnan.

Twin-rungon ominaisuudet:

• Runkoon sopii niin vaunukoppa, Ergo- ja Flat-istuin

• Näppärä ja helppo ohjattavuus

• Tasainen matkustus lapsillesi

• Ilma-avusteinen jousitus

• Työntöaisa kiinnittyy suoraan taka-akseliin lisäten työntömukavuutta

• Työntöaisassa teleskooppisäätö

• Työntöaisan säädettävä korkeus: 98 - 114 cm

• Tyylikkäät tekonahkaiset yksityiskohdat

• Rannehihna työntöaisassa

• Tyylikäs musta runko

• Rungon alumiini tuotettu ympäristöystävällisesti Norjassa

• Flipflop-ystävällinen jarru

• Puhkeamattomat renkaat

• 360-astetta pyörivät eturenkaat saa lukittua kulkemaan suoraan

• Valitse joko Offroad- tai Solight-renkaat

• Eturenkaat 23 cm (halkaisija) ja takarenkaat 31 cm

• Todella tilava tavarakori, painoraja 5 kg

• Helppo taittaa kokoon ja jopa irrottaa renkaat tarvittaessa

• Mitat kokoon taitettuna (ilman renkaita): 89 x 79 x 45 cm

• Rungon kokonaisleveys renkaiden kanssa: 79 cm

• Rungon paino (sis. renkaat): 16 kg

• Rattaiden enimmäiskuorma: 49 kg

• Mukana hyttysverkko (sopiva niin vaunukoppaan kuin istuimeen)

NXT Twin-runko on osa Mix & Match -sarjaa, joka tarkoittaa, että voit sovittaa kaikkia eri NXT-sarjan osia keskenään. Tähän runkoon sopii niin Emmaljunga vaunukoppa, Flat- tai Ergo-istuin, ja adapterien kanssa myös turvakaukalo (Maxi-Cosi, BeSafe, Cybex, ja Britax). Emmaljunga NXT Twin-lastenrattaisiin saa monenlaisia lisätarvikkeita, kuten erillisen rengaspaketin, mukitelineen, tai vaikka talvi-istuinkankaat.

Emmaljunga-rattaiden tuotantoprosessi kertoo niiden korkeasta laadusta. Rattaat tehdään suurimmalta osin käsin Ruotsissa, mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Rattaat ovat rakennettu niin, että niitä pystytään huoltamaan, jolloin käyttöikä pitenee. Nämä kaksostenrattaat siirtyvätkin yleensä perheeltä toiselle, sillä rattaat ovat niin kestävät ja pitkäikäiset.

NXT Twin-runko on valmistettu pohjoismaalaisesta alumiinista. REDUXA-alumiini on Norjasta ja se tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä: vesi-, tuuli, ja aurinkovoimalla. Myös Emmaljunga-tehdas on vihreä: sähköenergia on peräisin uusiutuvasta vesivoimasta, tehtaalla on standardin ISO14001 mukainen ympäristösertifikaatti, sekä oma vedenpuhdistusjärjestelmä, jossa vesi kierrätetään kokonaan uudelleen.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pyörän tyyppi:Tubeless-pyörät
Sisältyvät varusteet:Hyttysverkko
Tuotteen mitat:Leveys 79cm
Tuotteen paino:Runko ja renkaat 16kg
Tuotteen painoraja:49kg
Työntöaisa:Säädettävä

Videot

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.