EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Donkey3 Duo -laajennusosa, Black/Washed Black

Tuotenumero:0161301-2003
385,00
Osamaksu 14,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tämän Bugaboo-laajennusosan avulla muunnat Bugaboo Donkey3-vaunuistasi Duon. Duo-sisarusratas on loistava valinta, kun haluat kuljettaa kahta eri ikäistä lastasi samoissa lastenvaunuissa.

Duo-lisäosan avulla molemmat lapsesi istuvat vierekkäin ja voit olla läsnä molemmille samanaikaisesti. Bugaboo-istuimessa on lisäpehmikettä ja lapsen selkänojaa voi säätää kolmeen eri asentoon: makuu-, relax-, ja pystyasento.

Tähän Donkey3-rattaan Duo-laajennusosaan kuuluu:

• Istuinkehikko

• Istuinkankaat

• Kuomu

• Turvakaari

Tarvitset tämän lisäosan halutessasi tehdä Donkey3 Monosta Duo-version eli muuttaa Bugaboo Donkey3-rattaasi sisarusrattaiksi.

Saatavilla uutuus Mineral-väreissä Taupe ja Washed Black.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo
Ikäsuositus:0-22kg asti
Käännettävä istuinosa:Kyllä
Pesuohjeet:Machine washable
Sisältyvät varusteet:Kuomu,Turvakaari
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Turvakaaren ominaisuudet:Avattava,Irrotettava,Säädettävä