EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kaksostenrattaat Britax B-Agile DOUBLE, Cosmos Black

Tuotenumero:0258018-1601
379,00
Osamaksu 14,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax B-Agile Double on kahdenistuttava versio suositusta B-Agile -mallista. B-Agile Double mahtuu helposti tavallisesta oviaukosta, ja ne ovat kevyet liikutella alumiinirunkonsa ansiosta. B-Agile Doubleen voit kiinnittää myös Britaxin Baby Safe + SHR vauvan turvakaukalon erikseen ostettavan adapterin avulla. Rattaat on helppo taittaa kokoon yhdellä kädellä.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Yhteensopivat turvakaukalot:Britax
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Käännettävä istuinosa:Ei
Runkomateriaali:Alumiini
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento
Tuotteen mitat:Kasattuna 78x31x72 cm
Tuotteen paino:13,2 kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä