EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Baby Jogger City Tour 2 Double, Jet

Tuotenumero:0122088-1901
569,00
Osamaksu 19,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Jogger City Tour 2 Double on ketterä ratkaisu kaksosten tai sisarusten kuljettamiseen. Tämä supernäppärä tuplarats vie kokoon taitettuna yhtä vähän tilaa kuin yhden lapsen rattaat - ja painoakin on vain vaivaiset 10,5 kg!

Baby Jogger City Tour 2 Double-mallissa molemmat selkänojat säätyvät erikseen, ja täyteen makuuasentoon. Lisäksi rattaassa on säädettävät jalkatuet, jotta lapsilla olisi mahdollisimman mukava lepotila vaunuissa. Tähän tuplarattaaseen on saatavana lisävarusteena myös vaunukoppa, joita voi kiinnittää runkoon yksi tai kaksi kappaletta samanaikaisesti. Tämä on siis loistoratkaisu myös kaksosille!

Rattaan renkaat ovat kestävää kumia, ja etupyörät voi lukita tarvittaessa kulkemaan suoraan. Kuomut tarjoavat hyvän häikäisysuojan, ja niissä on kurkistusikkunat, jotta työntäjän on helppo seurata mitä rattaissa istuvat lapset puuhaavat.

Lisävarusteena ostettavissa vaunukoppa, turvakaari ja sadesuoja.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Tuotteen mitat:Kasattuna 63x66,5x25 cm
Tuotteen paino:10,5kg

Videot

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.