EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kaksostenrattaat Baby Jogger City Mini GT 2 Double, Carbon

Tuotenumero:0123362-1903
899,00
Osamaksu 28,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Baby Joggerin tuplarattaat tekevät kahden lapsen kanssa liikkumisesta vaivatonta! Kaksosille tai sisaruksille sopivat Baby Jogger City Mini GT 2 Double-rattaat on varustettu kahdella tilavalla istuinosalla, joissa selkänoja säätyy portaattomasti, myös täyteen makuuasentoon. Näihin rattaisiin voidaan kiinnittää yksi tai kaksi vaununkoppaa (myydään erikseen). Runkoon voi kiinnittää myös yhden turvakaukalon erikseen myytävien adapterien avulla.

Baby Jogger City Mini GT 2 Double kulkee jousituksen ja kääntyvien etupyörien ansiosta kevyesti kaikenlaisessa maastossa, ja siinä on puhkeamattomat, kumipintaiset pyörät. Baby Jogger City Mini GT2 Double on kevyt mutta vankka, ja se kestää peräti 51,5kg:n kokonaiskuormaa.

Säädettävä työntöaisa tarjoaa eripituisille työntäjille valinnanvaraa ja työntömukavuutta. Rattaat taittuvat nopeasti ja helposti kasaan yhdellä kädenliikkeellä. Pitkälle ulottuvat kuomut tarjoavat suojaa lapsille, ja kuomut on varustettu tuuletusmahdollisuudella sekä kurkistusaukoilla.

Vaununkoppa, turvakaari, sadesuoja, turvaistuinadapterit sekä kuljetuslaukku myydään erikseen.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Jogger
Etupyörät:Kääntyvät etupyörät
Koppaosa sisältyy:Ei
Käännettävä istuinosa:Ei
Selkänojan ominaisuudet:Makuuasento,Portaaton säätö
Säädettävä jalkatuki:Kyllä
Tuotteen mitat:84x75,5x30,5,Kasattuna
Tuotteen paino:16kg
Turvakaukalon kiinnitysmahdoll:Kyllä
Työntöaisa:Säädettävä
Yhdenkäden kasausmekanismi:Kyllä

Tavaramerkki

Baby Jogger valmistaa laadukkaita, turvalllisia sekä kestäviä lastenrattaita. Kaikki rattaat on helppo pakata matkalle mukaan, sillä niissä käytetään Quick Fold-tekniikkaa. Baby Jogger - rattaissa on myös korkea kantokyky, mikä takaa sen että saat itsellesi ja lapsellesi tukevat rattaat useiden vuosien ajaksi. Kaikilla Baby Jogger - rungoilla on elinikäinen takuu.