EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga NXT Seisomalauta

Tuotenumero:001707-
109,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emmaljunga NXT-seisomalauta on kätevä lisävaruste NXT90- tai NXT60-lastenrattaisiisi. Se luo isommalle taaperolle kivan seisomapaikan rattaiden takana, jos tarvitseekin lepohetken kävelystä.

NXT-seisomalauta on helppo kiinnittää NXT-rattaiden runkoon kiinni ja irrottaa klipsi-kiinnityksen avulla. Kun et tarvitse sitä hetkeen, voit ripustaa sen työntöaisaan tai laittaa tavarakoriin.

Ominaisuudet:

• Sopii niin NXT90 kuin NXT60 -lastenrattaiden runkoihin

• Helppo kiinnittää taka-akseliin kiinni klipsillä

• Kätevä lisävaruste kahden lapsen kanssa kulkiessa

• Loistava lepopaikka isommalle lapselle

• Tarjoaa tukevan seisomapaikan

• Painoraja: 20 kg

Saatavuus: 4

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Tuotteen painoraja:20 kg

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.