EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emmaljunga NXT60/90 MY20/21 Seisomalauta

Tuotenumero:001708-
99,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Pre Order
Jaa:

Tuotekuvaus

Tämä seisomalauta sopii kaikkiin NXT60 runkoihin sekä NXT90 vm.21 ja vanhempiin runkoihin. Ei sovellu NXT90 3.0 runkoon.

Emmaljunga NXT-seisomalauta on kätevä lisävaruste NXT 60/90-lastenrattaisiisi. Se luo isommalle taaperolle kivan seisomapaikan rattaiden takana, jos tarvitseekin lepohetken kävelystä.

NXT 60/90-seisomalauta on helppo kiinnittää NXT 60/90-rattaiden runkoon kiinni ja irrottaa klipsi-kiinnityksen avulla. Kun et tarvitse sitä hetkeen, voit ripustaa sen työntöaisaan tai laittaa tavarakoriin.

Ominaisuudet:

• Sopii NXT60 ja NXT90 MY21 sekä vanhemmat rungot

• Helppo kiinnittää taka-akseliin kiinni klipsillä

• Kätevä lisävaruste kahden lapsen kanssa kulkiessa

• Loistava lepopaikka isommalle lapselle

• Tarjoaa tukevan seisomapaikan

• Painoraja: 20 kg

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emmaljunga
Tuotteen painoraja:20kg

Valmistajan kotisivut

Tavaramerkki

Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.