EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Babyzen Yoyo Seisomateline

Tuotenumero:0353060-
120,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

YOYO seisomateline asennetaan YOYO²-matkarattaisiisi, kun YOYOjen kyydissä pitäisi kulkea myös isompi taapero. Seisomatelineessä on erillinen istuin, jossa pikkuisesi voi istua kun ei jaksa seistä tai kävellä. Istuimen saa nopeasti irti, kun on aika seistä jälleen, ja sen voi laittaa tavarakoriin säilytykseen. Seisomatelineen saa myös nostettua matkarattaita vasten, kun lapsesi haluaa vaihteeksi kävellä.

Seisomateline asennetaan todella nopeasti, vain yhdellä klikkauksella yhdellä kädellä.

Ominaisuudet:

• Lapsen max. paino: 20 kg

• Voidaan säilyttää rattaiden takaosaa vasten

• Istuin luo kivan istumapaikan lapselle

• Irrotettava istuin mahtuu tavarakoriin

• Mitat ilman istuinta: 50 (P) x 19 (K) x 28,6 (L) cm

• Korkeus istuimen kanssa: 41 cm

• Paino: 1,70 kg

YOYO seisomateline sopii käyttöön kun YOYOssa on käytössä kaukalo tai istuin.

Verkkokauppa saatavuus: 7

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Babyzen