EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Bee High Performance Raincover, Black

Tuotenumero:016516-1902
74,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ole aina valmiina muuttuviin säätiloihin Bugaboo High Performance sadesuojan kanssa. Sadesuojan saa kiinnitettyä nopeasti ja helposti Bugaboo Bee-rattaisiin kiinni ja taittuu pieneen kokoon, jolloin se on helppo ottaa mukaan minne vain.

Sadesuojassa on innovatiivinen 180° vetoketju, joka kulkee sadesuojan keskeltä. Vetoketjun avulla saat nopeasti pääsyn lapsesi luo, kuitenkaan ottamatta koko sadesuojaa pois lastenvaunujen päältä. High performance sadesuojassa on iso läpinäkyvä ikkuna, josta lapsesi näkee maailmaan ja sinä pystyt pitämään näköyhteyden lapseesi.

Bugaboo sadesuojassa on 180° heijastinnauha, mikä on todella tärkeää pimeiden talvikuukausien aikana.

Ominaisuudet:

• Sopii Bugaboo Bugaboo Bee 6, Bugaboo Bee 3, ja Bugaboo Bee 5 rattaisiin

• 180° vetoketju mahdollistaa helpon pääsyn lapseesi

• Läpinäkyvä päällinen ja etuosa

• 180° heijastinnauha

• Verkkokankaalla vuoratut tuuletusaukot

• Taittuu pieneen kokoon

• Materiaaleissa ei PVC:tä

Saatavuus: 9

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo