EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bugaboo Ant Sadesuoja, Black

Tuotenumero:016548-1902
43,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Bugaboo Ant-matkarattaiden sadesuoja pitää huolen siitä että sekä lapsi että rattaat pysyvät suojassa sateelta. Bugaboo Ant sadesuojaa on helppo kuljettaa mukana rattaiden tavarakorissa, josta se on nopea ottaa käyttöön huonon sään sattuessa. Bugaboo Ant-rattaan sadesuoja istuu hyvin rattaan päälle, ja läpinäkyvän ikkunaosion ansiosta näkyvyys rattaista ulospäin säilyy. Kun sadesuoja ei ole käytössä, taitellaan se kätevästi omaan, sisäänrakennettuun taskuunsa.

Huom! Bugaboo-tuotteet myynnissä vain osassa Lastentarvike-ketjun myymälöistä. Tällä hetkellä Bugaboo-valikoima on saatavilla seuraavista myymälöistä: Vantaa Tammisto, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Turku, Vaasa.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bugaboo